Dit weekend in Rûnwei Sport

Dit weekend is er weer een nieuwe uitzending van Rûnwei Sport. Zaterdag zijn we aanwezig bij de volgende wedstrijden: Be Quick Dokkum - Joure met verslaggever IJde Prins, de wedstrijd WTOC - Zwaagwesteinde met verslaggever Aize Tolsma en Anjum - ONT met verslaggever Jan Wagenaar.Daarnaast is verslaggever Lammert Brouwer aanwezig bij de wedstrijd VIOD - Dokkum en we zijn bij CVO - VCR met verslaggever Sietse Weistra. Sybrand Grasdijk vertelt alles over de wedstrijd Harkemase Boys - Scheveningen en met René van der Weij hebben we contact over VV Buitenpost - PKC'83. De presentatie en techniek in de studio is in handen van Uilke van der Meulen en Gerrit Wijkstra.Zondag is er ook een uitzending van Rûnwei Sport. Dan zijn we bij de volgende wedstrijd: Zwaagwesteinde (zo) - Surhuisterveen met verslag van René Terpstra en verslaggever Dicky Wijbenga is bij Deinum - De Walden. Clubverslaggever Koos Molenaar volgt de prestatie...

Lees verder »Meer (gerelateerde) berichten ...