DJ battle voor het Flaeijelfeest in de Soos Oudehorne

Zaterdag 22 april jl. vond in de Soos te Oudehorne de DJ battle plaatst. Aanstormende DJ talenten konden tijdens deze avond hun talenten tonen. De DJ’s gingen de strijd aan om een plaats op het Flaeijelfeest buitenpodium te winnen.  Na een voorselectie door het Soosbestuur kregen drie jonge duo’s de kans om het tegen elkaar op te nemen. Een deskundige jury en het publiek bepaalden de uiteindelijke winnaar van de avond. Er werd gestreden om te mogen optreden op het buitenpodium op de vrijdagavond van het Flaeijelfeest. Het eerste duo tijdens de battle bestond uit Marck van der Wal en Tygo Otten, ook wel “The Emteas” genoemd. Deze jonge jongens zijn pas een paar maanden bezig, maar hebben een mooie show laten zien. Het tweede duo was “TWO BELOW ZERO”, bestaande uit Jort Breeuwsma en Jorn Piëst uit Gorredijk. Dit duo draait al enige tijd samen en zijn ook regelmatig...

Lees verder »