Donderdag 11 mei: Open Training Dames Be Quick Dokkum

Donderdagavond 11 mei a.s. om 20.00 uur zal Popke Alle Veenstra, de nieuwe trainer van de A en B selectie van de dames, een open training verzorgen. De training staat open voor iedereen die erover nadenkt om bij de senioren van de dames van Be Quick te gaan voetballen. Zowel meisjes en dames van binnen als buiten de club zijn dus uitgenodigd.Wil je een keer vrijblijvend meemaken hoe getraind wordt bij de senioren van Be Quick? Wil je kennismaken met de nieuwe trainer en zijn trainingen? Dan is dit je kans!Het meisjes- en damesvoetbal groeit nog steeds en speelt een steeds belangrijkere rol binnen onze club. Er zijn momenteel 3 seniorenteams, en van MO-17 tot MO-11 zijn er 2 teams in elke leeftijdcategorie.Wil je je aanmelden of wil je meer informatie over deze training of over het voetballen bij Be Quick Dokkum, dan kun je contact opnemen met Remco Admiraal...

Lees verder »