Expositieruimte in de Pronkkeamer te huur

HEERENVEEN – Museum Heerenveen reserveert elke maand voor exposanten de Pronkkeamer, een gratis expositieruimte van 84m2 in hartje Heerenveen. Van 28 april t/m 5 mei is het weer mogelijk om een expositie bij het museum aan te melden. Iedereen kan zich inschrijven via het speciale formulier op de website van Museum Heerenveen. Haal de pronk uit de kast: schilderijen, foto’s, tekeningen en quilts, alles en iedereen is welkom. Het concept Pronkkeamer werkt als volgt: elke maand kan iemand in de Pronkkeamer zijn of haar werk exposeren, geheel gratis. De exposant is zelf verantwoordelijk voor de inhoud, het inrichten en voor het einde van de maand weer opruimen van de expositie. Inschrijven voor een expositie in de Pronkkeamer kan alleen via het speciale formulier op www.heerenveenmuseum.nl  en uiterlijk tot 6 mei. Na 6 mei worden, eventueel middels loting, de exposities ingedeeld. In de Pronkkeamer exposeerden in de afgelopen maanden o.a. fotografe...

Lees verder »