Fierljepseizoen start in It Heidenskip

SNEEK – Het fierljepseizoen gaat zaterdag 13 mei van start in It Heidenskip. De tweede klasse start om 14.30 uur de competitie en vervolgens de eerste klasse om 19.00 uur. Voor de jeugd organiseert het Frysk Ljeppers Boun vandaag voor de tweede maal op rij een heuse Jeugd-dag in Sportstad Heerenveen. Alle (beginnende) fierljeppende jeugdleden tot en met 13 jaar aangesloten bij de Fryske afdelingen zijn hiervoor uitgenodigd. Het ochtendprogramma is in de Turnhal en staat in het teken van de individuele sporter. Onder begeleiding van topljeppers, waaronder bijvoorbeeld Bart Helmholt, kan er dan nog worden geoefend getraind op verschillende facetten van de fierljepsport. Kortom de laatste puntjes op de i voor de perfecte sprongen en uiteraard verre afstanden voor het aanstaande seizoen! Het middagprogramma staat in het teken van teambuilding, het kennismaken met de ljeppers van andere afdelingen en dit alles uiteraard op de nieuwe fierljepschansen op het buitensportpark...

Lees verder »