Iris Hulzebosch maakt overstap naar k.v. SCO

‘Vanaf het seizoen 2017-2018 zal Iris Hulzebosch deel uit gaan maken van de selectie van KV SCO, ze komt over van DOS’46 uit Nijeveen. De 20-jarige Iris is haar korfbal carrière ook begonnen bij DOS’46. De afgelopen jaren heeft ze daar deel uitgemaakt van de selectie, gedurende haar jeugdperiode bij de rood-zwarten is Iris o.a. tweemaal Nederlands kampioen geworden bij de A junioren en heeft ze deel uitgemaakt van het Nederlands team <19 jaar. Zowel het Bestuur als de staf van KV SCO zijn zeer verheugd over de komst van Iris en wensen haar veel succes!”   Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering. The post Iris Hulzebosch maakt overstap naar k.v. SCO appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »