Kermis Gorredijk neemt kermisvierders mee terug in de tijd

GORREDIJK – Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei wordt op het Marktplein in Gorredijk de voorjaarskermis gehouden, een gezellige kermis met vertier voor jong en oud. Tijdens deze editie keren een aantal bekende attracties na vele jaren van afwezigheid terug op de Gordykster kermis. De organisatie heeft de hand weten te leggen op een aantal unieke exemplaren, zo zullen onder andere de bekende Vliegtuigmolen en nostalgische Zweefmolen met orgel uit 1908 terugkeren, ook kan de organisatie met grote trots melden dat de enige complete nostalgische Calypso die in Nederland rondreist de kermis van Gorredijk aandoet. Naast de genoemde terugkerende attracties zijn verder aanwezig: Kinderdraaimolen, Lucky Cranes, Snackpaleis, Gebakkraam, Pusher, Fotoschietsalon, Lijntrek/Bussensport en Suikerspin/Popcorn. Gordykster Merke en koopzondag De Gordykster Merke wordt met ingang van dit jaar in plaats van op de maandag, op zondag gehouden met deze voorjaarseditie op zondag 7 mei. Hiertoe is besloten doordat het bezoek...

Lees verder »