KNKB: ‘Kaartverkoop PC op de schop’

FRANEKER – De kaartverkoop voor de PC op woensdag 2 augustus gaat op de schop. Dat heeft de kaatsbond KNKB bekendgemaakt. De kaartverkoop voor de 164ste editie van de belangrijkste kaatswedstrijd van het jaar start zaterdag 6 mei. Wie een kaart koop voor de Bolwerktribune, kan dit jaar net als op de Gasfabriektribune en de Skiltribune plaatsnemen in een kuipje. De Bogttribune blijft bestaan uit banken. Ook kan voor het eerst een zitplaats naar keuze gereserveerd worden. Zowel op de tribunes, als op de banken. De kaartprijzen voor It Sjûkelân zijn volgens de KNKB in principe gelijk aan vorig jaar. ,,Binnen de tribunes is wel een differentiatie aangebracht. De mooiste plaatsen, vooraan, zijn vier euro duurder. De plaatsen hoger op de tribune zijn vier euro goedkoper in vergelijking met het tarief van vorig jaar.” De kaarten kunnen worden besteld via de website van de PC. Bezoekers die er de voorkeur...

Lees verder »