MS Mode introduceert nieuwe collectie

LEEUWARDEN – MS Mode is met een nieuwe collectie en meer dan 200 winkels in vijf landen weer helemaal klaar voor de toekomst. De winkelketen heeft het faillissement aangegrepen om de formule te verbeteren en de collecties nog beter op de behoefte van de klant te laten aansluiten. Geleid door de behoeften van de klant, heeft MS Mode de mix tussen basics, fashion en denim nog verder aangescherpt. Met de basics wordt nog meer rekening gehouden met verschillende figuurtypes. De fashioncollectie speelt in op de allerlaatste trends. Omdat bijna de helft van de klanten dagelijks een jeans draagt, is ook aan deze collectie veel aandacht besteed. Ook zijn de jeans meer fashionable gemaakt, omdat klanten niet alleen een spijkerbroek willen die lekker zit, maar hij moet er ook aan de laatste modetrends voldoen. Momenteel is er een mooie actie: Kies drie tops, betaal er twee en krijg de derde top gratis!* Deze actie...

Lees verder »