Open dag van Forellenvijvers en Outdoorpoint Oosterstreek

Oosterstreek- Forellenvijver Het Oosterseveld hield op Koningsdag een open dag. Dit gebeurde in samenwerking met Outdoorpoint. Op de open dag werden verschillende activiteiten georganiseerd. De bezoekers konden een visclinic volgen zoals het vliegvissen. Ook werden er forellen gerookt. De Outdoorpoint van Bram Bosma is er op het terrein een locatie gerealiseerd waar de volgende activiteiten kunnen worden beoefend: paintballen, Quad rijden en diverse schietoefeningen. Dit geeft een mooie aanvulling met het forellenvissen, als vis zich dan niet laat vangen; dan stap je toch op een Quad. Foto’s en tekst Henk Diever Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering. The post Open dag van Forellenvijvers en Outdoorpoint Oosterstreek appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »