Oranje boven tijdens Koningsdag

TERNAARD Ternaard Een mooie zonnige start van Koningsdag in Ternaard met vlaghijzen, optocht en koffiedrinken in Spiker Ternaard. Het middag programma werd sportief maar koud ingedeeld met kaatsen, jeu de boules en nieuw dit jaar een heuse kindersurvival. De inwoners van Ternaard konden Koningsdag 27 april weer genieten van een kleurige oranje stoet door het dorp met muzikale begeleiding van muziekvereniging Euphonia. Tijdens de optocht scheen het zonnetje volop maar was het op de wind tocht nog wel wat koud. Bij aanvang van de optocht werd bij Spiker Ternaard de vlag gehesen door Djoke van der Weg onder de klanken van het Wilhelmus. Na de optocht door het dorp was er voor iedereen koffie en oranjekoek in de grote zaal van Spiker Ternaard. Hier werd gezellig gepraat. Vanmiddag ging het programma verder met kaatsen, Jeu de boules en kindersurvival. Deze kindersurvival bracht de verschillende groepen langs vier spellen verdeelt in...

Lees verder »