SC Veenwouden wil positief gevoel vervolg geven tegen FC Grootegast

Zaterdag gaat SC Veenwouden op bezoek bij FC Grootegast. De belangrijkste inzet voor SC Veenwouden is om het goede gevoel van de afgelopen week een vervolg te geven op weg naar de nacompetitie. In FC Grootegast treft SC Veenwouden een tegenstander die vecht voor een veilige plek op de ranglijst.Trainer Riemer Kooistra kan tevreden terug kijken op afgelopen zaterdag. SC Veenwouden zat vanaf het begin vel in de duels tegen de Broeksterboys. De wil om te winnen was voelbaar. Broeksterboys kon geen antwoord vinden op het spel van SC Veenwouden en kwam al snel op een 2-0 achterstand. Uiteindelijk kon voor rust een 4-0 voorsprong worden genomen, waarbij de gehele voorhoede het net wist te vinden. De tweede helft had administratief afgedaan kunnen worden. Broeksterboys kon niet en SC Veenwouden hoefde niet meer zo nodig.Deze overwinning is belangrijk voor de mannen uit Feanwalden, want de competitie nadert langzaam maar zeker...

Lees verder »