Snelle hulp van bergingsbedrijf in en rond Heerenveen

HEERENVEEN – Kleine bergingsbedrijven zijn de uitblinkers in het Incident Management-netwerk van Stichting Incident Management Nederland dat op 1 april 2016 van start is gegaan. Dit blijkt uit een analyse van de aanrijdtijden van bergers die aangesloten zijn bij Stichting Incident Management Nederland  in de laatste drie kwartalen van het vorig jaar. Onderzocht is welke bedrijven het grootste areaal aan IM-wegen zonder onderbreking ruim boven de norm wisten te bedienen. BCF in Friesland en Takel- en Bergingsbedrijf Poort in Groningen kwamen als koplopers uit de bus. Deze bedrijven zijn het snelst ter plaatse op IM-wegen met een totale lengte van 162 respectievelijk 144 kilometer. BCF in Friesland bestaat uit een drietal bergingsbedrijven. Het gaat hier om Bergingsbedrijf Hof uit Heerenveen, Betten uit Sneek en Tolman uit Beetsterzwaag. Het bericht Snelle hulp van bergingsbedrijf in en rond Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »