Stekjesruilbeurs IVN Súdwesthoeke in Oudemirdum

OUDEMIRDUM – IVN Súdwesthoeke houdt zaterdag 6 mei een stekjesruilbeurs in de heemtuin achter het bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum. De ruilbeurs is van 11.00 tot 16.00 uur. de IVN verzoekt overtollige tuinplanten, stekken en jonge plantjes mee te nemen naar de ruilbeurs met de kans met een totaal nieuw assortiment weer naar huis te gaan. Het is een ruilbeurs en de opzet is dan ook dat er met gesloten beurzen gehandeld wordt. Dit is dus de manier om deze zomer zonder kosten toch iets anders in de tuin te hebben. De stekjes die als ruilmiddel door eerdere bezoekers zijn ingebracht, vormen direct weer nieuwe ruilobjecten voor volgende bezoekers. Naast de stekjesruilbeurs is er ook een verkoop van tweedehands natuurboeken.  

Lees verder »