Succesvol seizoen Repair Café Lemmer

LEMMER Het derde Repair Café-seizoen zit er op en net als de twee voorgaande jaren was het een succesvol seizoen. In de zeven bijeenkomsten werden exact 100 artikelen ingebracht en daarvan werd bijna 75% gerepareerd, een percentage dat nog niet eerder werd gehaald. Ook dit seizoen weer een grote verscheidenheid aan kleine en grotere klussen. Klusjes die door één man/vrouw konden worden gedaan, maar ook klussen waar meerdere mensen zich mee bezig konden houden. In april werd een jeugdige bezoeker verblijd met de reparatie van haar pop. Ook de weggeeftafel is een succes gebleken. Spullen die voor de een niet meer van waarde zijn, nemen anderen met plezier mee naar huis. Net als de reparaties zijn deze spullen gratis. Het enthousiasme van de vrijwilligers van het Dienstencentrum Senioren die voor dit repareerwerk worden ‘ingehuurd’, straalt echt af op de bezoekers. De reacties die binnenkwamen waren lovend: wat is het hier...

Lees verder »