Tiende editie avondvierdaagse Menaam-Dronryp

MENAAM – Voor de tiende maal wordt de avondvierdaagse Menaam-Dronryp gehouden. De lustrumeditie vindt plaats van maandag 15 tot en met donderdag 18 mei. De organisatie is in handen van de Kuier4daagse Menaam-Dronryp. De start is op het kaatsveld in Menaam. De te wandelen afstanden zijn vijf en tien kilometer. De voorinschrijvingen zijn op donderdag 11 mei van 19.00 tot 20.00 uur op het kaatsveld van Menaam en op het kaatsveld van Dronryp. Ook bij de start is inschrijving nog mogelijk. Daarnaast kan ook worden meegelopen op één van de avonden, in plaats van de gehele avondvierdaagse. De vijf kilometer start tussen 18.30 en 18.45 uur. De tien kilometer start tussen 18.00 en 18.15 uur. Meer informatie via a4d.menaam.dronryp@gmail.com.

Lees verder »