Volleybalvereniging Avios DS1 kampioen

Op donderdagavond 20 april zijn de dames van Avios kampioen geworden in de 2de klas I. Ze promoveren hierdoor naar de 1ste klas. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de club dat de dames 1ste klas gaan spelen. Het hele seizoen draaiden de dames mee boven in. Tot de laatste wedstijd was het spannend of ze kampioen gingen worden. Ze hadden drie punten nodig, maar dan moesten ze van Oerterp DS3 zien te winnen. Het was een spannende wedstrijd en beide teams gingen in de eerste twee sets gelijk op, maar de dames van Avios wisten beide sets te winnen. De derde set wisten de dames ook naar zich toe te trekken en toen werd duidelijk dat ze kampioen waren geworden. De vierde set moest nog wel gespeeld worden, maar ook die werd door Avios gewonnen.Volgend jaar spelen de dames dus eerste klas. De dames zijn nog wel...

Lees verder »