Agenda | Stekjesruilbeurs IVN Súdwesthoeke

OUDEMIRDUM Zaterdag 6 mei houdt IVN Súdwesthoeke een stekjesruilbeurs in de heemtuin achter het bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum. Het adres is: De Brink 4 in Oudemirdum. De ruilbeurs is open van 11.00 tot 16.00 uur. Breng overtollige tuinplanten, stekken en jonge plantjes, waarmee een ander een plezier gedaan kan worden, mee. Ruil deze in voor stekjes waar ú blij van wordt en ga met een totaal nieuw assortiment naar huis. Het is een ruilbeurs en de opzet is dan ook dat er met gesloten beurzen gehandeld wordt. Dit is dus de manier om deze zomer zonder kosten toch iets anders in de tuin te hebben. De stekjes die als ruilmiddel door eerdere bezoekers zijn ingebracht, vormen direct weer nieuwe ruilobjecten voor volgende bezoekers. Naast de stekjesruilbeurs is er ook een verkoop van tweedehands natuurboeken. Een ieder is ook zonder stekjes van harte welkom om in de heemtuin en...

Lees verder »