Anouska Koster 1e in Tsjechië tijdens de 2e etappe

Afgelopen donderdag was de 1e etappe van Gracia-Orlova wat t/m zondag duurt. Tijdens barre en koude weersomstandigheden en  diverse aanvallen van het team WM3, slaagde WM3 met 3 rensters in een kopgroep van 4 weg te blijven.Tijdens de laatste km, is Rianne, ploeggenote van Anouska uit het kopgroepje ontsnapt en pakte daarmee de overwinning. Anouska werd 2e en ploeggenote Moniek werd 3e.Tijdens de 2e Etappe( afgelopen vrijdag) wederom super koude weersomstandigheden, 2 graden en bijna de hele rit regen, dat maakt deze koers hier extra zwaar. Het team heeft de hele rit sterk gecontroleerd. Etappewinst was vandaag niet het hoofd doel. Sterke koppositie in klassement behouden was het doel. Toen het uiteindelijk uitliep op sprint heeft Anouska haar weg gezocht en is ze voor de winst gegaan. Heel mooi dat het gelukt is, aldus Anouska.Zaterdag 29 April vindt `s morgens de tijdrit en `s middags de 4e etappe koers plaats. Morgen...

Lees verder »