Chef-kok Peter rookt paling op het Gemeenteplein

HEERENVEEN – De geur van gerookte paling op het Gemeenteplein ten tijde van het Shanty festival. Je zou bijna denken dat het geen toeval is. Gerookte paling en zeemansliederen gaan natuurlijk goed samen. Toch was het palingroken op het plein geen onderdeel van het Shanty festival. Chef-kok Peter Zijlstra van ’t Gerecht stond met zijn rookkast voor de zaak paling te roken. Een pondje paling staat namelijk op de menukaart van ’t Gerecht. ,,Ik wist helemaal niet dat er shantykoren in het centrum waren vandaag. Het paling roken past er wel mooi bij. Ik hoop dat ze vanavond even een pondje komen proeven van deze gerookte lekkernij” lacht Chef-kok Peter. Het bericht Chef-kok Peter rookt paling op het Gemeenteplein verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »