Feestelijke bevrijdingsdag in Heerenveen

Heerenveen Ook dit jaar heeft Heerenveen weer een aantrekkelijk feestprogramma samengesteld voor 5 mei. Zo zal de bekende  ‘Sgt. Wilson’s Army Show’ weer z’n opwachting maken. Plaats van handeling in het parkje Achter de Kerk, waar een podium komt te staan. ‘Sgt. Wilson’s Army Show’ is een stijlvolle theatermuziek productie met dans en muziek uit de jaren van de Tweede Wereldoorlog en daarna. Evergreens van Glenn Miller, Marilyn Monroe, The Andrew Sisters, Doris Day, Vera Lynn, ze passeren allemaal de revue. De groep treedt jaarlijks maar liefst 120 keer op in heel Europa en Canada. Twee jaar geleden stond de show ook al eens op Bevrijdingsdag in Heerenveen en vormde toen de grote publiekstrekker.   Liefhebbers van feestmuziek komen aan hun trekken op de Oude Koemarkt en Vleesmarkt. Vanaf een podium op de Overkluizing zullen dezelfde dj’s als op Koningsdag voor hun opwachting maken. De gezamenlijke horeca van de Oude...

Lees verder »