FOTO’S | Coba de Groot leeft voort bij kinderactiviteit Kiek ons es!

FRANEKER – Museum Martena heeft vrijdag de kinderactiviteit Kiek ons es! gehouden. Die vindt ook woensdag 3 en donderdag 4 mei plaats van 14.00 tot 15.30 uur. Kinderen volgen daarbij een workshop waarin zij bepalen wat hun eigen identiteit is. Vooraf bekijken de deelnemers onder begeleiding de tentoonstelling JA! Coba. Die bestaat uit portretten van allerlei groepen mensen. In de workshop wordt er op doorgegaan. De kinderen kunnen bij de workshop kiezen uit allerlei voorwerpen waarmee ze op de foto gaan. De groepsfoto krijgt elk kind na afloop mee naar huis. De activiteit wordt gehouden door POWOW. Daarin wordt het project van OladieCoba voortgezet. Er geldt een deelnamebedrag. Opgeven kan via info@museummartena.nl en via 0517-392192. (Foto’s Joachim de Ruijter)

Lees verder »