Moederdag 14 mei begint dit jaar in Oranjewoud

ORANJEWOUD :  Het verwennen van moeders op Moederdag 14 mei begint dit jaar in Oranjewoud. De stichting Werkgroep Oud-Heerenveen organiseert dan een rondwandeling die om 10.00 uur begint bij het monument tegenover Tjaarda’s Grand Café 1834. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Oranjewoud heeft een rijke historie waarover veel is te vertellen. Een deskundige gids leidt de deelnemers  langs de statige gebouwen en de schitterend aangelegde parken. Aanmelden voor deze rondwandeling kan tot uiterlijk vrijdag 12 mei 12.00 uur bij VVV- Heerenveen, telefoon 0513 62 55 55, of e-mailbalie@heerenveenmuseum.nl Meer informatie en activiteiten van de stichting Werkgroep Oud Heerenveen is te vinden op www.werkgroepoudheerenveen.nl The post Moederdag 14 mei begint dit jaar in Oranjewoud appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »