OBK organiseert de APK rit tijdens de Kollumer Katdagen

Ook dit jaar op zaterdagmiddag 27 april  heeft de APK de Oldtimer Brommervrienden Kollum weer uit genodigd om  een brommertocht te organiseren met clubs uit de omgeving uit te nodigen, het is weer gelukt er waren zo’n 100 deelnemers. Dit is ook de periode dat de benzine weer door de aderen begint te stromen.Er werd weer een mooie rit uitgezet door  leden van de Kollumer brommerclub in de prachtige omgeving  van Noordoost-Friesland en Noordwest Groningen. Om 14.00 uur vertrok men bij de feesttent  voor een rit van 50 km. Het was weer een geslaagde middag met mooi zonnig weer. De organisatie was weer zeer tevreden.Nu 8 jaar geleden zijn enkele oldtimer fanaten bij elkaar gestapt om een brommerclub op te richten. Na  o.a. Twijzel, Ee, Anjum, Peasens, Gerkesklooster vonden wij dat Kollum ook nodig toe was aan een brommerclub. Inmiddels bestaat de O.B.K. (Oldtimer Brommervrienden Kollum) uit +/- 25 leden....

Lees verder »