ONS ook volgend jaar in derde divisie

SNEEK – ONS Boso Sneek speelt ook volgend jaar in de derde divisie. De equipe uit Sneek pakte vanmiddag een knap punt tegen titelkandidaat FC Lisse. Omdat Odin niet meer dan een  punt haalde is ONS twee duels voor het einde van de competitie veilig. Blijdschap derhalve bij ONS dat vlak bij een zege was op Lisse. Tot voor de laatste minuut stond de thuisploeg voor. Martin van Eeuwijk hielp de hoop op de titel bij Lisse nog levend met een late gelijkmaker. Wel staat de ploeg nu twee punten achter het IJsselmeervogels van Sandor van der Heide dat won van Jong FC Groningen. ONS was aan de leiding gekomen door Yumé Ramos. De clubtopscorer verzilverde in de 68ste minuut een strafschop. De teleurstelling rond de late gelijkmaker bij ONS verdween na de positieve uitslagen vanaf de andere velden.

Lees verder »