Sportieve wraak Nicator in kille ambiance

Ameland beleefde vrijdag een unicum. Voor het eerst werd op een doordeweekse dag een competitiewedstrijd in de avonduren op het eiland gespeeld. En het betrof niet eens een thuiswedstrijd. De wedstrijd Nicator-Geel Wit moest overgespeeld worden omdat de trainer van de Leeuwarders, Daniel Hofstra, zichzelf opgesteld had. En dat mag niet op dit niveau.De wedstrijd zou om kwart over zeven beginnen, maar dat werd een uur later vanwege vertraging met de boot. Tegen kwart voor acht kwamen de ‘gastheren’ de accommodatie tussen Nes en Buren opgeslopen. In sporttenue gingen ze linea recta naar het kunstgrasveld. Nicator zit krap in de spelers. Er waren precies elf voetballers meegereisd en er was al medegedeeld dat de wedstrijd van de volgende dag tussen de JO17-teams van beide verenigingen op het eiland niet door kon gaan!Elk contact met Geel Wit werd vermeden. De bestuurskamer werd niet bezocht en er werden geen handen geschud. Nicator...

Lees verder »