V.V. Anjum thuis onderuit tegen ONT

 V.V. Anjum heeft in een allesbehalve opwindend duel verloren van ONT. De gasten uit Opeinde wonnen de wedstrijd met 0-2.Anjum kwam in de beginfase van de wedstrijd fel uit de startblokken maar deed zichzelf tekort nadat een levensgrote kans werd gemist. Teake van der Hoek en Hielke Knippels waren namens ONT dicht bij de openingstreffer, maar hun schot ging over. Anjum stelde hier twee kansen van Johan Boersma tegenover waarin Rory Bruinja de baas was. Pope Bauke Holwerda kopte uit een voorzet naast en zag later een schot op de paal belandden. Uit een afstandsschot van Hielke Knippels werd vlak voor rust de 0-1 gescoord.Na rust was het niet veel beter. Beide teams kregen kansen, maar vooral bij Anjum ontbrak het eindschot. Een kwartier voor tijd scoorde Hielke Knippels namens ONT de 2-0 en stelde daarmee het periodekampioenschap in de derde periode veilig.Doordat bijna alle directe concurrenten ook verloren hebben,...

Lees verder »