Winst voor Be Quick Dokkum tegen SC Joure

Be Quick deed wat het moest doen, namelijk winnen van SC Joure .Op het zonnige Tolhuispark werd het 3-0 na een ruststand van 1-0. Koploper Zeerobben speelde Meppel van de mat en Hardegarijp won van Nijland, waardoor de spanning in de top blijft bestaan. In de beginfase was het rommelig van beide kanten.Het eerste gevaar kwam van de gasten na een foutje in de Be Quick defensie. SC Joure wist niet te profiteren en even later kwam Be Quick op voorsprong. Een prima vrije trap van Richard Kempenaar werd bij de tweede paal knap ingekopt door Marcel van der Meulen, 1-0. Be Quick had een overwicht, maar slaagde er niet in om echt gevaarlijk te worden. Het tempo in de wedstrijd was te laag en veel slordigheden in de opbouw zorgden voor onnodig veel balverlies. Vijf minuten voor rust werd SC Joure gevaarlijk met een vrij doorkomende speler, maar Ynte Koopal kon...

Lees verder »