“Ze steelt de show” nieuwe singel van oud Heerenvener Danny Diëgo

HEERENVEEN – Oud Heerenvener Danny Diëgo timmert momenteel flink aan de weg. Het veelbelovende, Nederlandstalige muziektalent mag het publiek graag entertainen, waarbij podiumvrees niet in het woordenboek voorkomt. Danny heeft enkele jaren geleden het horecaleven in Heerenveen  uitgezwaaid, omdat zijn passie lag in het artiestenvak en de modellenbuisiness. Danny heeft de hoofdrol in o.a. de Herfstbok reclame van Grolsch op zijn naam weten te zetten en staat bijna in ieder reclame blaadje die men openslaat. Ook de Tv programma’s  Utopia en Ittakes2 hebben geen windeieren gelegd voor het beginnende talent. Danny wil nu opnieuw gaan schitteren en de show stelen, na de singels Oyalela, Boom chica chica, Ik ben jouw valentijn en het succes van de singel Wauw, heft Danny onlangs zijn nieuwe vrolijke single  “Ze steelt de show” uitgebracht. Een vrolijke, vlotte, zomerse, zwoele, popsong is, een hoog feelgoodgehaalte en een lekkere, ritmische swingende beat met een vleugje reggae, die...

Lees verder »