Zeemansliederen klinken door het centrum van Heerenveen

HEERENVEEN – Zaterdagmiddag stond het centrum van Heerenveen weer in het teken van het jaarlijkse Shanty festival. De organisatie van het muzikale evenement was in handen van De FloraShantys uit Heerenveen in samenwerking met de middenstand en de gemeente Heerenveen. Een achttal koren uit de omgeving lieten hun liederen over zee, drank & mooie vrouwen horen op vier verschillende locaties in het centrum. De optredens konden rekenen op grote publieke belangstelling. Meewerkende koren waren dit jaar De Peijesjongers Drachten, Preamsjongers De Knijpe, Magellansingers Delfzijl, De Pypkesjongers Suwald, De Kromme Knilles Sjongers Akkrum, Swemmer sjongers Zwaagwesteinde, Odd Swallows Heerenveen en de Florashantys. Het bericht Zeemansliederen klinken door het centrum van Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »