Afterparty Kunstbende in Bolwerk

SNEEK – Het Bolwerk in Sneek is zaterdag 3 vanaf 20.00 uur mei de plaats van handeling voor de afterparty van de Kunstbende. Op het programma staan onder andere FonK, Thomas en Charklotte en Nynke Spanjer. De winnende Kunstbende acts van het afgelopen jaar laten op deze veelzijdige after-party horen en zien dat zij met recht een van de fel begeerde titels hebben weten binnen te slepen. Het vijftal FonK werd winnaar in de categorie muziek met hun sterke zang, strakke drums, sfeervolle toetsenpartij en knallende sax brengen zij een frisse swingende intense sound. Op de tweede plaats in de categorie muziek eindigden de muziekmaatjes Thomas en Charlotte. Hun liefde voor muziek en het vertellen van verhalen weten zij op een geheel eigen wijze om te zetten. Op de derde plaats eindigde Silke Fardau met haar zelf gecomponeerde song ‘Hope’ op piano begeleid door Elbrich. Het visuele gedeelte van de...

Lees verder »