ASC doet zichzelf weer eens een plezier

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje werd er zaterdag 29 april afgetrapt voor de wedstrijd tussen Beetgum 1 en ASC 1. In de openingsfase golfde het spel veelal op en neer, zonder dat er echte kansen kwamen. Na de eerste 6 minuten leek Beetgum het overwicht naar zich toe te trekken en werd de eerste grote kans bijna een doelpunt, maar deze werd geannuleerd wegens buitenspel.Na een kleine 10 minuten werd het alsnog 1-0 voor Beetgum, uit een simpel weggegeven hoekschop was het Herman Kamminga die vrijstaand kon binnenschieten. Na de openingstreffer werd ASC feller, maar ook de eerste grote kans resulteerde in een afgekeurd doelpunt. ASC zat echter niet bij de pakken neer, en wist na ruim een half uur na een prima schot van afstand van Nico Brandsma op 1-1 te komen. Op slag van rust was het diezelfde Nico Brandsma die de bal enigszins fortuinlijk mee kreeg en de...

Lees verder »