By De Han organiseert schaapscheerdag in Heerenveen

HEERENVEEN – Op zaterdag 6 mei organiseert begrazingsbedrijf By de Han een schaapscheerdag in Heerenveen. Het evenement zal van 10.00 tot 16.00 uur plaatsvinden op parkeerplaats P6 bij het Abe Lenstra Stadion. Tijdens de schaapscheerdag zijn er volop activiteiten voor jong en oud. De schaapscheerdag gaat om 10.00 uur van start. Vervolgens zullen er de gehele dag demonstraties schaap scheren worden gegeven en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de herders. zoals quad rijden, pony rijden, lammetjes aaien, demonstratie schapen drijven, springkussen, knutselen met wol, een kleine markt en is er de mogelijkheid om een hapje en drankje te kopen. Martin Reitsma voert met zijn bedrijf By de Han voor het derde seizoen het begrazingsproject uit in de gemeente Heerenveen. Met zijn Schoonebeeker schapen verzorgt hij de begrazing in diverse gebieden. Op de schaapscheerdag zullen Martin Reitsma en zijn collega’s u hier graag meer over vertellen. Het...

Lees verder »