Dag van de Garnaal op Lauwersoog in aantocht

Op zaterdag 06 mei 2017 van 10.00 tot 17.00 uur wordt op Lauwersoog weer de “Dag van de Garnaal” gehouden. Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden, zullen veel activiteiten zijn voor jong en oud. Dit jaar pakt Stichting Promotie Lauwersoog opnieuw weer groots uit! Centraal staat de promotie van de garnaal en de visserij.De hele dag is er van alles te zien, te horen, te proeven, te ervaren en te leren op het gebied van traditionele en moderne (garnalen) visserij, aquacultuur en vrijwel de gehele maritieme sector. Dit twee jarige evenement trok in 2015 meer dan dertigduizend bezoekers naar Lauwersoog. Een topattractie in Noord Nederland. De stichting is bijzonder trots dat een zeer gevarieerd programma is samengesteld. Zaterdag 06 mei moet een dagje uit worden voor het hele gezin, met voor elk wat wils!Dit jaar is er enorm veel variatie...

Lees verder »