Darttoernooi in de feesttent van Kollum

Darten is in de loop van de jaren een populaire sport geworden. Dit was voor de stichting APK ook  dit jaar weer reden om een  toernooi te organiseren met niet minder dan ruim achthonderd vijfennegentig  euro aan prijzengeld.Het toernooi vond plaats in de feesttent in Kollum ondergrote belangstelling . In Totaal waren er 33 deelnemers. De belangstelling was minder dan vorig jaar er waren op meer  plaatsen toernooien. De organisatie kan terugzien op een zeer gezellige en sportieve middag en een geslaagd toernooi.Uitslagen van het darttoernooi.Meeste 180'ersMichael Plooy  6xHoogste finish: 150Jan Gauke de vriesjan de vries(muis)Verliezers ronde3e Edwin moes3e Herman Wiebe kempenaar2e Dennis moesker1e André v/d schaafWinnaars ronde3e rients visser3e Sjouke koelstra2e Jappie keekstra1e jan dirk de grootDit was tevens de afsluiting van de feestweek ( Kollumerkatdagen)Darttoernooi in de feesttent van Kollum

Lees verder »