De radertjes van de samenleving: Jan de With

In de vrijwillersrubriek De Radertjes Van De Samenleving ditmaal aandacht voor Jan de With uit Heerenveen.   Bij welke organisatie doet u vrijwilligerswerk? Ik doe vrijwilligerswerk bij Wijkcentrum de As. Het wijkcentrum bestaat al heel lang, maar is sinds april 2011 zelfstandig en een stichting en wordt geheel gerund door vrijwilligers. Waaruit bestaat uw werk als vrijwilliger? In 2013 heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij het Wijkcentrum. Ik ben me gaan inzetten als administratieve hulp voor het Wijkcentrum. In januari 2014 ben ik in het bestuur gekomen en sinds die tijd vervul ik de rol van secretaris. In 2015 werd ik secretaris en penningmeester van het Wijkcentrum. Deze combinatie functie vervul ik nog steeds en ik doe daarnaast alle werkzaamheden die met administratie te maken hebben. Zo ben ik het aanspreekpunt voor mensen die een ruimte willen huren, doe ik het agendabeheer van de ruimtes, houd ik de financiën...

Lees verder »