Deze week in De Lawei

DRACHTEN – Het muzikale en sprookjesachtige Het leven is droom neemt het publiek mee in de zoektocht naar een nieuwe koning. Dit blijkt toch lastiger dan gedacht. De Lawei wordt opgewarmd met Zuid-Afrikaanse cultuur bij African Sunset en de zon laat zich even zien. Een Meeuw van Toneelgroep Oostpool weerspiegelt de herkenbare band tussen ouders en kinderen en Ellen Dikker zet de spelregels naar haar eigen hand in Buitenspel.  Sprookjesachtige Stormavond Regisseur Olivier Diepenhorst, die vorig seizoen diepe indruk maakte met zijn voorstelling Smekelingen, komt nu met de sprookjesachtige en muzikale voorstelling Het leven is droom, over kroonprins Sigismund, die niet weet dat hij een kroonprins is. Het leven is droom is een Stormavond. Ga de uitdaging aan en ontdek nieuwe juweeltjes  of geniet van een gedurfde voorstelling die al eerder is ontdekt. Na afloop van de voorstelling op woensdag 3 mei is er een nagesprek met de maker(s). Aanvang is 20.30 uur.  Een stukje...

Lees verder »