Eerste kaatspartij weer los in Paesens Moddergat

PAESENS/MODDERGAT – Afgelopen weekend werd de eerste kaatspartij weer gehouden, gesponsord door de plaatselijke glasservice Noord Nederland en MS Vento. De jeugdleden begonnen vrijdag om 17.00 uur. Hier werd in drie categorieën gekaatst.  A jeugd; 1e prijs Durk Visser, 2e prijs Gerben lei B jeugd; 1e prijs Jelle Rense Lei, 2e prijs Wybren de Jong C jeugd; 1e prijs Annica Vanger, 2e prijs Renske Elzinga Zaterdag 13.00 uur konden de senioren van start. Bij de heren waren er vier parturen van twee, dus werd er in competitieverband gekaatst. Bij de dames werd er ook in competitieverband gekaatst. Bij beide categorieën moest er tot het einde toe om de eerste prijs worden gekaatst. De uitslag was als volgt; Heren; 1e prijs Oene v/d der Woude en Thomas Prins, 2e prijs Berend de Jong en Siemen Zeilinga Dames; 1e prijs Emkje Lei en Andrea Visser, 2e prijs Sietske van Dekken, Marjanne Faber en Jeanette Cuperus

Lees verder »