Eerste ledenpartij Kaatsvereniging Warber Bliuwe

MORRA/LIOESSENS – Zaterdag 29 april was het tijd voor de eerste ledenpartij van KV Warber Bliuwe Moarre-Ljussens. Deze partij kon onder heerlijke weersomstandigheden plaatsvinden, wat deze dag tot een groot succes bracht. Sponsoren van deze wedstrijd waren Veehandel T. Klimstra en Hoek & Wad Meesterschilders. Er stonden deze dag ongeveer zestig kaatsers op het sportveld “Tusken De Doarpen”. Bij de kabouters werd er een competitie gekaatst. Het partuur van Anna Dijkstra en Frederik Slagman bleek hier het sterkste, de tweede prijs werd gewonnen door het partuur van Willianne Wijtsma en Hendrik Vogel. In de B-jeugd werd er in een poule gekaatst, hier werd de krans gewonnen door Daniël Wouda en Tjisse Slagman. De tweede prijs werd gewonnen door Albert Vogel en Jeltsje Castelein, ook was er nog een derde prijs voor Thijs de Winter en Jelle Jan Dijkstra. In de A-jeugd werd er ook in een poule gekaatst, hier kwam...

Lees verder »