Feestelijke opening biologische melktap Molke en Huning

Op zaterdag 29 april om 15:00 uur werd de biologische melktap Molke en Huning officieel geopend door burgemeester Gerben Gerbrandy. Het werd een feestelijke middag. Er kon deze middag gratis verse overheerlijke biologische melk geproefd worden.De melk is afkomstig van de honderd biologische melkkoeien die vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar in de wei lopen. De melk is een bron van voedingstoffen, mineralen en vitaminen. Doordat de melk onbewerkt is, blijven al deze gezonde bestandsdelen behouden.Voor de kinderen was er een springkussen en een kunstkoe om zelf proberen te melken. De Binnenmarkt uit Buitenpost verzorgde lekkere hapjes voor de aanwezige belangstellenden. Biokapsalon Puur Couleur uit Noordbergum was aanwezig met natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten. En Bloemen Paradyske uit Kollum had natuurlijke bloemstukken, voorjaarsbollen en cadeauartikelen meegenomen.Feestelijke opening biologische melktap Molke en Huning

Lees verder »