Friese Boys vlak voor tijd onderuit tegen SC Leovardia

De wedstrijd Friese Boys - SC Leovardia leek zaterdag op een doelpuntloos gelijkspel uit te draaien. Vlak voor tijd greep de koploper echter toch nog de volle winst. SC Leovardia speelde de wedstrijd met rouwbanden vanwege het overlijden van de heer Ton Lelieveld, voormalig bestuurslid van Rood Geel.Het eerste schot kwam van Friese Boys kant maar de poging van Johannes Beiboer na acht minuten miste de juiste richting.  Daarna kwamen de gasten beter in de wedstrijd; pogingen van Niels Hartman en Vic Rozendaal werden een prooi voor invaller-doelman Theo Beerda die een goede wedstrijd keepte. Na iets meer dan een half uur leek topscorer Vic Rozendaal toch succes te hebben maar zijn lob ging via de lat over. Ook twee pogingen van Remi Veldman leverden geen doelpunt op voor de gasten. In de slotfase van de eerste helft werd Friese Boys nog gevaarlijk. Sander Hoekstra stuitte op doelman Mohite Tibben...

Lees verder »