Geel Wit simpel langs ONB

Door met 4-0 te winnen van het al gedegradeerde ONB behoudt Geel Wit een kansje op de nacompetitie. Daarvoor moet het hopen op een wondertje. Geel Wit moet daartoe de resterende wedstrijden tegen Udiros en Friesland winnen en Franeker en Bolsward moeten hun resterende duels verliezen. De kansen waren voor Geel Wit eigenlijk al verkeken na het verlies van vrijdag tegen Nicator (1-3).Tegen ONB was het eerst billenknijpen voor Geel Wit. Al in de eerste minuut schoot Dennis Hiemstra op de lat. Even later moest Pieter Oene Smit zich strekken om een terugkopbal onschadelijk te maken en na twintig minuten spelen schoot Jurjen Metz op de eigen paal.Daarna nam Geel Wit het initiatief over. Een rush van Luc Metz strandde bij keeper Stefan Kuipers. Een schot van Johan Kolk werd op de doellijn gekeerd. Meteen daarna was het wel raak. Zo’n beetje bij de middellijn ondernam Bente Bonthuis een solo...

Lees verder »