Gut in Theater Sneek

SNEEK – Sanne Walis de Vries komt met haar programma Gut naar het Theater Sneek. Verder Daniël Lohues met Moi, De Edwin Evers Band met Theatertour en fanfaremuziek. Daniël Lohues, vanavond in Sneek, speelde gedurende zijn carrière op alle grote festivals en verzorgde meerdere malen het voorprogramma van Van Morrison en The Rolling Stones. Om vervolgens in acht jaar tijd maar liefst acht solo albums op te nemen, zelf te produceren en uit te brengen. Waaronder het vierluik Allennig en de Albums Hout Moet, Gunder, Ericana en D. Door songs van zijn albums te vermengen met verhalen over ver weg en dichtbij ontstaan theatervoorstellingen waarmee hij ieder jaar uitgebreid toert langs de Nederlandse theaters. Daniël schrijft ook muziek en teksten voor onder andere: Jenny Arean, Guus Meeuwis, Freek de Jonge, Paul de Leeuw, Kinderen voor Kinderen en The Common Linnets. In zijn rol als producer nam hij albums op met...

Lees verder »