Informatieavond AED-netwerk Kollumerzwaag-Veenklooster

KOLLUMERZWAAG/VEENKLOOSTER – Plaatselijk Belang Kollumerzwaag en Veenklooster en initiatiefnemer Erik Visser nodigen inwoners van de beide dorpen uit voor een informatiebijeenkomst over het AED-netwerk van de dorpen. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 2 mei om 19.30 uur in dorpshuis De Trije Doarpen aan de Foarwei 116 te Kollumerzwaag. Op deze avond is er aandacht voor: –          Kennismaking AED-eigenaren en burgerhulpverleners van Kollumerzwaag en Veenklooster –          Informatie lokale situatie wat betreft de beschikbaarheid van de AED’s –          Algemene informatie middels een presentatie van ‘Fryslân Hartveilig’ Ook is er voor de nieuwe burgerhulpverleners de mogelijkheid om zich meteen op deze avond aan te melden bij Hartslagnu.nl.

Lees verder »