Marathonloper en watersportdorp in de Weekend Nieuwsshow

Zaterdag zijn er tijdens de Weekend Nieuwsshow weer een aantal interessante onderwerpen aan bod gekomen. Piet Boelens sprak over de marathon die hij heeft gelopen in Kaapstad. Wethouder Jelle Boerema vertelde over watersportdorp Kollum, en de ondernemer van deze week was Jeltje Post van Beautysalon Jeltje in Damwâld.We begonnen de uitzending met Aukje Postma uit Feanwâlden aan de telefoon. Zij mocht als één van de 150 Nederlanders aanschuiven bij het diner met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Met onze volgende telefonische gast bleven we in Feanwâlden, we spraken met Margaretha Damstra over The Passion Feanwâlden 2018. Op 1 mei om 20:00 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats in 'De Mienskip'. Ondernemer van de week was deze week Jeltje Post van Beautysalon Jeltje te Damwâld. Ze vertelde dat ze al acht jaar in Damwâld gevestigd is, en dat ze voor zowel mannen als vrouwen onder andere gezichtsbehandelingen en massages aanbiedt. Meer informatie is te...

Lees verder »