Nacompetitie zeker voor ONT

ANJUM – Door met 0-2 te winnen bij Anjum uit stelde ONT deelname aan de nacompetitie veilig voor promotie naar de 2e klasse. Anjum liet zaterdag geen moment zien dat er nog punten nodig waren voor lijfsbehoud. ONT speelde zich over 90 minuten gezien naar een zakelijke overwinning. Het was zaterdag de dag van de beslissingen in de 3e klasse B. Wordt Wykels Hallum kampioen? Degradeert Rottevalle? Neemt ONT de periodetitel over van de kampioen? Twee van deze ‘vragen’ konden met ‘Ja’ worden beantwoord. Wykels Hallum won met maar liefst 7-1 van AVC en daarmee was de titel binnen. Rottevalle verloor thuis met 2-3 van Kollum maar is nog niet officieel gedegradeerd. De achterstand op nummer 11 Minnertsga en nummer 12 VIOD is zes punten met nog twee wedstrijden te gaan. ONT verzekerde zich van de nacompetitie door met 0-2 te winnen bij Anjum. Best wat te beleven Tegenstander Anjum...

Lees verder »