Ontbijt en puzzelrit op Koningsdag in Westergeest

WESTERGEEST – De Feestcommissie van Westergeest had op Koningsdag weer een gezellige auto/motor-puzzelrit op het programma. Om 8.30 uur kon men gezellig met elkaar genieten van een luxe Koningsdag ontbijt in MFC De Tredder. Om 9.30 uur was er de puzzelrit, een traditie in Westergeest. Ook dit jaar had Durk Bijlstra weer een mooie tocht uitgeschreven, die hoofdzakelijk door eigen gemeente moest worden gereden, en deels door buurgemeenten. In het begin van de rit was het niet al te moeilijk, maar halverwege de tocht kwamen er toch wat opdrachten, die verwarring veroorzaakten, om toch verschil in punten te krijgen. Om ongeveer 12.00 uur kon voorzitter Luitzen de Boer de 25 deelnemers bedanken voor hun deelname en kon men met de prijsuitreiking beginnen. De eerste prijs was voor Harmen Bijlstra, de tweede prijs voor Niek van der Veen en de derde prijs voor Hein Adema. FOTO’S ULBE DE JONG

Lees verder »