Roodkapje als als vertelvoorstelling met poppen in De Weefplaats

HEMRIK – Gitta Lichthart van Poppentheater Anansi speelt zondag 7 mei in De Weefplaats aan Binnenwei 8 in Hemrik het sprookje Roodkapje als vertelvoorstelling met vilten poppen.  In het verhaal van Roodkapje beleven we sterk hoe Roodkapje verleid wordt door de wolf of was het nu door die prachtige bloemen? In elk geval legt Roodkapje haar eigen weg af met alle gevolgen van dien. Afschuwelijk, eng, erg? Welnee, hoe simpel kan het zijn. Oplossingen komen er, dat is een geruststelling.  En dat alle figuren van het sprookje daarbij nodig zijn staat vast. Gitta Lichthart zal haar versie van dit sprookje met vilten stapoppen vertonen en zoals gebruikelijk met live muziek, gespeeld door Jan Ament. Voor kinderen vanaf 4 jaar en iedereen die van sprookjes houdt en nog eens wil beleven. De voorstelling van 12.00 uur is inclusief soep en broodje.  De tweede voorstelling is om  14.00 uur, dan staat er thee...

Lees verder »