Royale nederlaag voor WTOC

Weer moest trainer Oane Westra puzzelen om de poppetjes op de juiste plaats te zetten. Door blessures en andere reden kon hij weer niet beschikken over bepalende spelers. Zwaagwesteinde nog kandidaat voor de derde periode was er alles aangelegen om met de drie punten aan de haal te gaan.WTOC verwachtte een moeilijke middag. In de tiende minuut nam WTOC een voorsprong. Nyckele Smeding wurmde zich door de Zwaagwesteinde verdediging en scoorde de 1-0. In de zestiende minuut mocht Zwaagwesteinde een vrije trap nemen. De WTOC defensie stond niet goed Sven Rozendal kon de stand op 1-1 brengen. Uit een voorzet van Erik Bruinsma kopte Nyckele Smeding in de handen van de doelman. Een geblokt schot belandde voor de voeten van Lieuwe de Roos en bracht de stand op 1-2. Een misverstand in de WTOC verdediging en Lieuwe de Roos kon eenvoudig de 1-3 tot stand brengen. Een in een keer op...

Lees verder »