Ruiltuin in Blokhuispoort

LEEUWARDEN – Het evenement Ruiltuin vindt op zaterdag 6 mei al voor de zesde keer plaats in Leeuwarden. Het ruilen van planten en zaden is altijd al een onderdeel van tuinieren geweest. Dat kan natuurlijk gewoon met vrienden, familie en buren. Maar hoe groter de groep hoe leuker het wordt om te ruilen. Tijdens Ruiltuin kun je weer van alles ruilen voor de moestuin. De locatie is gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Op zaterdag 6 mei kun je tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij de Blokhuispoort. Het evenement wordt deze keer gecombineerd met de boerenmarkt van De Streekboer. Dat is een prachtig initiatief dat lokale boeren rechtstreeks verbindt aan de consument. Dat past goed bij Ruiltuin, hobbyboeren hebben hun hart op dezelfde plek. Verdere informatie is op facebook.com/ruiltuin.leeuwarden te vinden.

Lees verder »